Jan Oosterbroek18 nov. 20182 minutenWHISKEY/KERSEN SPARERIBSIngrediënten: 2 dikke Spareribs (Voor de Rub) 20 gram Bruine basterd suiker 5 gram Knoflookpoeder 4 gram Mosterdpoeder 4 gram Zeezout 3...
Jan Oosterbroek11 nov. 20181 minutenKIPPIE MET DROP 🇩🇰 DANISH CHICKENWINGS 🇩🇰 Via een collega kreeg ik dropgranulaat van @ddansk.nl Helemaal een hype in Denemarken. Hierdoor...
Jan Oosterbroek9 nov. 20181 minutenWILD ZWIJN BURGER MET BOCKBIER GLAZEBockbierseizoen 🍁🐐 Buiten lekker koud, en op de Q een wild - zwijn burger met een glaze van bockbier. Beestachtig lekker !!! Het wild...
Jan Oosterbroek4 nov. 20181 minutenCOLD SMOKED EGGS Eens wat anders proberen dan de standaard gevulde eieren. Als bbq foodblogger uit Barneveld moet je ook eens expirimenteren met eieren...