top of page

Zoeken


IBERICO RIBFINGERS EN SOUS-VIDE ASPERGES
Iberico is het varkensras waar ze in Spanje de wereldberoemde, lucht gedroogde hammen van maken. Varkens die lekker in de natuur rond...

Jan Oosterbroek
12 mei2 minuten om te lezen


WHISKEY/KERSEN SPARERIBS
Ingrediënten: 2 dikke Spareribs (Voor de Rub) 20 gram Bruine basterd suiker 5 gram Knoflookpoeder 4 gram Mosterdpoeder 4 gram Zeezout 3...

Jan Oosterbroek
18 nov 20182 minuten om te lezen


WILD ZWIJN BURGER MET BOCKBIER GLAZE
Bockbierseizoen 🍁🐐 Buiten lekker koud, en op de Q een wild - zwijn burger met een glaze van bockbier. Beestachtig lekker !!! Het wild...

Jan Oosterbroek
9 nov 20181 minuten om te lezen


COLD SMOKED EGGS
Eens wat anders proberen dan de standaard gevulde eieren. Als bbq foodblogger uit Barneveld moet je ook eens expirimenteren met eieren...

Jan Oosterbroek
4 nov 20181 minuten om te lezen
bottom of page