Zaterdag 15 december, temperatuur rond het vriespunt en een gure oostenwind. In Lunteren bij Vuur en Rook is het gezellig druk. Alle ”grote namen” op buitenkook-en barbecue gebied zijn neergestreken op de lokatie aan de Goorsteeg.
Van Smokey Goodness tot Black Bastard en van T-Rex tot de barbequebrommer.
Bij Sander de Jong van Foodporn Factory een overheerlijk winterdrankje gedronken. Getrokken van geelwortel en gember, aangevuld met citrus en rozemarijn. Samen met een flinke scheut Gin een heerlijke binnenkomer.
Daarnaast nog te proeven koud gerookte eieren en coppa met venkelzaad. Wat een smaakbommetje!!!!
Vervolgens doorgelopen naar Passie voor Wild. Een live demo van het uitsnijden van wild zwijn. Leuk om te zien hoe met liefde voor het ambacht de mooiste gerechten worden gemaakt.
Na ondermeer te hebben genoten van spareribs van Southern Dutch BBQ en een heerlijk broodje worst bij T-Rex even gaan kijken bij de Barneveldse Barbecuebrommer.
Een omgebouwde authentieke Cyrus bakfietsbrommer uit 1959 van de trotse eigenaar Rinus Poot. Hier werden heerlijke pinco’s geserveerd van kipdijvlees met No Rubbish Pink Devil rub.
Het was weer leerzaam en gezellig.
Vuur&Rook Wild Woodpecker BBQ Southern Dutch BBQ Home made vleesspecialiteiten Saus Guru The Windmill Cast Iron Foodporn Factory Passie voor Wild Big Green Egg Nederland The Bastard Smokey Goodness Bughouse bbqteam Bbq Brommer Frontier-Cooking Vishandel Wennekes T-Rex Restaurant BBQ & Smokehouse Putten
bedankt voor deze toffe zaterdagmorgen 🔥
Comments